Terug naar vorige pagina

Op pad met kinderen

De leukste tips!
Uw vakantie start hier

Sprookjeswonderland

Beleef de betovering in Sprookjeswonderland Enkhuizen! Dit is een uniek park vol verassingen. Gluur binnen bij de huisjes van het kabouterdorp en beleef de vele bekende klassieke sprookjes. Op de kinderboerderij kunnen zelfs de allerkleinste bezoekers in contact komen met de dieren.Met de seizoensfeeën neemt 'Vadertje Tijd' je mee op een fantastische reis door de vier jaargetijden. Kortom een uitstapje om nooit te vergeten! 

Meer informatie

Artis

Artis is het oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland. Er groeit en bloeit heel wat in Artis. En Artis groeit zelf ook. Op het nieuwe terrein is een prachtige savanne aangelegd. Gnoes, zebra's, stokpaartjes, Algazellen en Afrikaanse vogels leven hier samen. Een imposante waterval buldert naar beneden. Het speeleiland aan de savanne is voor kinderen een groot avontuur.

Meer informatie

Vlindertuin Vlindorado

Vlak achter het duingebied van Noord-Holland ligt, in het landelijk gelegen Waarland, de tropische vlindertuin Vlindorado. Eén van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa gehuisvest in de bloemenkwekerij van Dekker Anthuriums. Door de warme temperatuur, de hoge luchtvochtigheid en natuurlijk de prachtige flora en fauna die je om je heen ziet, lijkt het of je in de tropen bent.

Laat je verrassen door de bijzondere kleurenpracht in onze vlinderparadijs.

Meer informatie

Landgoed Hoenderdael

Hoenderdaell is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld. In de tropische kas waant u zich in het hart van de jungle, waar u kennis maakt met ibissen en pinché aapjes. Natuurlijk ontbreken de flamingo's en kaaimannen niet... Langs de route kunt u genieten van zebra's, neusbeertjes, kangoeroes, wolven, beren en tientallen andere prachtige dieren.

Meer informatie

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Beleef de wereld onder water, zoals u het nog nooit gezien heeft. Verwonder u over onze zeepaardjes, zeesterren en clownsvisjes, aai een rog bij het Roggenrif en sta oog in oog met reusachtige haaien, murenen en giftige koraalduivels. In het vernieuwde en uitgebreide Zee Aquarium zijn meer dan 300 verschillende vissoorten thematisch te zien.

Meer informatie

De Klimvallei

Klimpark De KlimVallei is een spectaculair klimpark in de kop van Noord Holland. Beleef hier een avontuurlijk dagje uit. Voor een echte natuurbelevenis kom je naar Klimpark De KlimVallei! Bij De KlimVallei liggen het Bezoekerscentrum De Helderse Vallei, een kinderboerderij, een openluchttheater, een geweldige uitkijktoren, een fiets- en kanoroute en een heuse ATB parcours. De KlimVallei is op loopafstand van de duinen, de zee en het strand.

Meer informatie