Duindorp eten & spelen

samen op avontuur

Brasserie Duindorp

Welkom bij Brasserie Duindorp op Camping Tempelhof in Callantsoog. 

Onze brasserie Duindorp met binnenspeeltuin is een plek om gezellig samen te komen. We zijn vrij toegankelijk voor jong en oud.

Staat u bij ons op de camping, woont u in Callantsoog en omstreken of maakt u bijvoorbeeld een fietstocht door de kop van Noord-Holland dan nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje.  

Bekijk hier de openingstijden

Eten & drinken

Voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom in ons restaurant!

Van dampende pizza’s tot een flame-grilled burger met smakelijke frieten. We hebben een heerlijke menukaart waar voor een ieder wat te kiezen is. Ook voor onze kleine vriendjes en vriendinnetjes is er voldoende lekkers.

Heerlijke vers gemalen koffie, een koude cocktail of een vers getapt biertje? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen in ons gezellige restaurant of lekkere lounge terras!

Zaterdag en zondag zijn we ook open voor de lunch, klik hier om te zien wat voor lekkers we allemaal hebben.

Wilt u een tafeltje reserveren in ons gezellige restaurant? Bel ons dan even op 06-25213981

Bekijk de menu kaart

Binnen Speeltuin

Terwijl u geniet van uw drankje kunnen de (klein)kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren en glijden in de nieuwe binnen speeltuin.

De speeltuin staat in het thema van zon, zee en strand en er valt van alles te leren over de Nederlandse reddingsbrigade. Dus niet alleen lekker spelen maar ook nog eens leerzaam!

Ook aan de allerkleinsten hebben wij gedacht, er is een boot met telramen, een kapiteinswiel en glijbaan. Tevens zijn er zachte bouwblokken.

Extra fijn is dat u uw kinderen vanuit de brasserie door de glazen en  geluidsdempende tussenwand in de gaten kunt houden.

Kinderfeestjes

Zin in een feestje?

Brasserie Duindorp is de ideale locatie voor een kinderfeestje of schoolreisje.

Naast het actieve aspect van de speeltuin, is er ook het educatieve aspect aanwezig. De speeltuin heeft als thema zon, zee en strand en je kan er alles leren over de reddingsbrigade.

Via de link hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Speciale wensen? Neem dan contact met ons op.
Prijslijst kinderfeestje

Snackbar

In onze snackbar hebben een divers aanbod van patat, diverse snacks tot pizza’s.

Take away is uiteraard ook mogelijk of meteen nuttigen aan tafel in onze snackbar. Tevens verkopen wij heerlijke soft ijs & milkshakes (in het seizoen) en verpakte ijsjes en blikjes. 

Heeft u ook al zo'n trek gekregen in een snelle hap of een lekker ijsje? 

Bekijk hier de snackkaart