Terug naar vorige pagina

Eten & drinken

Van ijsje tot volledig diner
Uw vakantie start hier

Alles voor een lekker avondmaal

Alle benodigdheden voor een overheerlijke BBQ of liever aanschuiven aan een tafeltje in ons restaurant. We bieden alles voor een onbezorgde vakantie.

Restaurant & bar

Voor een heerlijk hapje en drankje bent u van harte welkom in ons restaurant. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Zijper-vispotje of de beroemde Schnitzel du Chef?

In ons restaurant kunt u ook altijd terecht voor een gezellig potje biljarten onder het genot van een drankje. ’s Avonds bieden wij hier een avondprogramma voor jong en oud. Zoals karaoke, bingo of live muziek! 

Bekijk menukaart

"Yes, we eten vanavond frietjes!"

Snackbar

Frietjes eten op vakantie is altijd extra lekker. Op de camping vindt u een snackbar met een uitgebreid assortiment aan de lekkerste snacks, overheerlijke (soft)ijsjes, milkshakes en nog veel meer!

Heeft u ook al zo'n trek gekregen in een snelle hap of een lekker ijsje? 

Feesten & vergaderingen

Laat u verrassen door de sfeervolle uitstraling van ons restaurant en de mogelijkheden die wij te bieden hebben. In een persoonlijk gesprek zullen we al uw wensen en de mogelijkheden bespreken, van een simpele koffietafel tot een uitgebreid 5 gangen diner. 

Bar Restaurant Tempelhof is ook een uitstekende locatie voor uw vergadering of cursus. U kunt bij ons terecht met groepen van 2 tot 200 personen. Vanzelfsprekend zijn de benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een flip-over, beamer, geluidsinstallatie en laptop. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Feldmann, via e-mail naar info@tempelhof.nl of telefonisch op 0224-581522.