5 sterren camping in Noord-Holland

Kamperen met alle faciliteiten die je maar wenst
Uw vakantie start hier
Strand op loopafstand
Slechts 15 minuten lopen
Ook in het voor- en naseizoen
Zijn wij gewoon open!

Camping Tempelhof, kamperen in Callantsoog

Onze 5-sterren camping in Callantsoog, Noord-Holland, ligt op zo'n 1500 meter van het strand en beschikt over bijzonder veel faciliteiten. Het hele jaar door kunt u dan ook bij ons terecht. Van overdekt zwemmen tot overdekt sporten, klimwand, sauna, restaurant, diverse speeltuinen en nog veel meer: onze voorzieningen zijn eindeloos en voor alle leeftijden!

Kamperen op Camping Tempelhof

Het strand van Callantsoog

Callantsoog heeft een prachtig en schoon strand van wel kilometers lang. Ideaal voor lange wandelingen of een dag kastelen bouwen en genieten van de zon. Die zon schijnt in Callantsoog ook nog eens vaker en langer dan in de rest van Nederland. Dat is pas echt genieten! 

Veiligheid tijdens het zwemmen in open water is belangrijk zo wordt het strand in de zomermaanden bewaakt door 'Reddingsbrigade Paal 13'. Dat geeft zeker een veilig gevoel.

Ontdek de omgeving

Vakantiehuisjes op Camping Tempelhof

Een uitgebreid animatieprogramma

Tijdens de schoolvakanties is het animatieprogramma boordevol gestopt met sportieve, gezellige en spannende activiteiten. Van knutselen voor de kleintjes tot sportactiviteiten, een spooktocht en het avondtheater voor de grotere kids. Het animatieteam maakt er weer één groot feest van met elk week een ander thema.

Laten we nieuwe herinneringen maken en vooral veel plezier!

Bekijk ons animatieprogramma
Wifi (inclusief) Wifi (1 euro per dag per apparaat)