Een 5-sterren camping

Hoogwaardige voorzieningen
Uw vakantie start hier

Faciliteiten op het park

Op uw vakantie wilt u onbezorgd genieten van uw rust en de tijd met familie en/of vrienden. Door het aanbod in hoogwaardige voorzieningen ontbreekt het u aan niets. Van wasserette tot springkussen en van snackbar tot compleet diner. We bieden het allemaal.

Overdekt zwembad

We bieden voor zowel onze kleine gasten als voor de volwassen genoeg waterplezier. Een ruime buitenspeelplaats biedt ruimte voor de kleintjes om buiten met water en zand te spelen.

Liever overdekt zwemmen in ons verwarmde zwembad dat kan ook. Hier kunnen de kinderen van de glijbaan en spetteren in het peuterbad maar ook is er ruimte om fijn baantjes te trekken.

Meer over zwemmen bij Tempelhof

"De leukste vrienden maak ik tijdens het spelen!"

Eten & drinken

Een hapje eten of zelf een pannetje koken? Of u nu liever zelf kookt of het heerlijk vindt iets te bestellen, het is allebei mogelijk. In onze supermarkt vindt u uw dagelijkse benodigdheden. Voor een snelle hap, ijsje of een koud drankje kunt u in onze snackbar terecht. Uitgebreider dineren kan in ons eigen restaurant.

Bekijk mogelijkheden

Sporten & Spelen

Bekijk alle sportactiviteiten

"Dat is pas echt ontspannen beginnen aan vakantie"

Sanitaire voorzieningen

We hechten veel waarden aan hygiëne en goed verzorgde sanitaire voorzieningen met 5-sterren kwaliteit. U vindt bij ons speciaal kindersanitair, mogelijkheid tot huren prive sanitair en we bieden aparte voorzieningen voor campers.

Bekijk alle voorzieningen

Animatie aanbod

Bekijk het aanbod