Terug naar vorige pagina

Sporten & spelen

Rennen, hollen en klimmen
Uw vakantie start hier

De leukste sportieve activiteiten!

Actief bezig zijn is niet alleen fijn maar ook nog eens reuze gezellig. Er wordt van alles georganiseerd en er is een ruim aanbod aan sport faciliteiten om lekker uw eigen weg te gaan.

Multifunctionele sporthal

Houdt u van een potje voetbal, basketbal, volleybal, tennis of wilt u ook de 6 meter hoge klimmuur bedwingen? In onze sporthal vindt u al deze sporten onder één dak! Helemaal handig als het weer eventjes tegenzit. 

In het hoogseizoen is er een afwisselend sportief programma voor jong en oud. Let er wel op dat het dragen van speciale zaalschoenen hier verplicht is.

Halfpipe

Zijn uw kinderen skate of BMX liefhebbers? Dan kunnen zij hun nieuwste tricks laten zien op onze halfpipe. Oefen op de boardslide, kickflip of rij gewoon voor de fun op onze skate/ bmx hangout.

Op de halfpipe kunnen zowel de beginnende als de wat gevorderde skaters en bmx-ers eindeloos lang fietsen, skaten of boarden. Vergeet je skates, fiets of skateboard dus ook niet mee te nemen. Have fun!

"Ik wist niet of ik zou durven! Nu wil ik nog een keer!"

Klimmuur

Grote hoogtes, moeilijke obstakels... Ga de uitdaging aan en bedwing onze 6 meter hoge klimmuur in de multifunctionele sporthal.

Altijd al eens willen doen, maar nog niet het lef gehad? Grijp deze kans! Onder begeleiding van ons team kunnen u en uw kinderen hier veilig de eerste ervaring opdoen.

De klimmuur is alleen te gebruiken als deze activiteit in het animatieprogramma staat.

 

Fitness

Sportkleding... Check! Ondanks de vakantie aan uw conditie blijven werken? Dat kan!

Zo vindt u bij ons een fitness ruimte waar u heerlijk kunt sporten met verschillende cardio fitnesstoestellen, spinning fietsen en krachttoestellen. Dan zijn die lekkere ijsjes er vast zo van af!

Pannaveld

Ook fan van voetbal?

Dan kun je je heerlijk uitleven op het Pannaveld!