CampingCard

Alles op een rij

Voorwaarden CampingCard

Deelnemende campings bieden u het volgende voor het CampingCard-tarief:

  • Een staanplaats*;
  • Verblijf van twee volwassenen;
  • Auto + caravan + voortent of auto + vouwwagen of auto + tent of kampeerauto met luifel;
  • Elektriciteit (maximum 5 kWh per dag)

Met uw CampingCard is een aansluiting van maximaal 6A (op Camping Tempelhof is 16A standaard aanwezig) en het stroomverbruik tot een maximum van 5 kWh per dag bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Voor een hoger ampèrage en een hoger stroomverbruik heeft de camping het recht om u bij te laten betalen tegen het tarief, dat op de camping geldt;

Warme douches. Indien de camping gebruik maakt van douchemuntjes, dan heeft de CampingCard-houder recht op één douchemuntje per persoon per dag**;

Het verblijf van maximaal 1 hond, wanneer honden op de camping toegestaan zijn;

* Sommige campings maken onderscheid tussen standaard en luxe of comfort plaatsen. Deze luxe of comfort plaatsen zijn doorgaans wat groter en voorzien van een eigen watertoevoer en –afvoer. In de meeste gevallen zult u een standaard plaats toegewezen krijgen, maar het kan ook zijn dat u voor het CampingCard-tarief toch gebruik mag maken van zo’n duurdere staanplaats. De camping heeft het recht dit zelf te bepalen; u kunt NOOIT aanspraak maken op een luxe of comfort plaats.

**De camping dient de CampingCard-houder in de gelegenheid te stellen om minimaal eenmaal per dag te kunnen douchen conform de CampingCard ACSI-voorwaarden. Daartoe heeft iedere CampingCard-houder recht op één douchemuntje per persoon per dag. Hanteert een camping een ander ‘douchesysteem’, zoals bijvoorbeeld muntjes van 50 cent, een sleutel of een sep-key, dan geldt bovenstaande, maar dient de kampeerder het douchen zelf in overleg met de camping te regelen. Camping Tempelhof beschikt over het SepKey systeem,. U krijgt per dag 100 douchepunten op uw sleutel geboekt, wat neer komt op voor 2 personen 5 minuten per dag douche tegoed.
 
Exclusief:
In een enkel geval moet u voor een comfort plaats, indien u die wenst, bijbetalen.

Extra leveringen, zoals het verblijf van een derde volwassene, of kinderen, of voorzieningen die de camping tegen betaling levert of verhuurt, zoals een tennisbaan en dergelijke, kunnen tegen het normaal geldende laagseizoentarief aan u doorberekend worden.

Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid. Omdat deze te zeer verschillen per land en per regio en omdat de camping deze bijdragen rechtstreeks aan de lokale overheid moet afstaan, zijn deze belastingen niet bij het CC-tarief inbegrepen. Ook staat het een camping vrij om (eventuele) reserveringskosten in rekening te brengen.

Maximaal beschikbare amperage. Met uw CampingCard is een aansluiting van maximaal 6A en het stroomverbruik tot een maximum van 5 kWh per dag bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Maar er kunnen ook plaatsen zijn met bijvoorbeeld 10A of 3A. Geeft u dus bij aankomst duidelijk aan de campinghouder aan wanneer u een hoger ampèrage wenst, maar bent u er dan ook op bedacht dat daar een meerprijs voor gerekend kan worden. Let er bovendien op dat u op een aansluiting, die maximaal 10A toelaat, geen elektrische apparaten of accu’s van 16A kunt aansluiten.